KARAOKE FREDERIKSHAVN

SYNG MED VENNERNE HVER FREDAG & LØRDAG FRA KL. 19-24

Karaoke

 

Bliv stjerne for en aften

Går du med en lille stjernedrøm i maven? Måske det er på tide, at dit sangtalent kommer ud fra badeværelsets fire vægge? I så fald skal du da en tur forbi TERMINALEN1’s Karaoke Cave!  I vores Karaoke Cave er alle velkomne – om det så er englesang eller den værste gang kattejammer rock, som du stiller op med. Vi er ligeglade med, om du synger falsk, her handler det bare om at have det sjovt. Hos os er alle nemlig stjerner!

Priser: Henvendelse i receptionen

 

Del rampelyset!
Er du ikke så meget for en solooptræden? Så skulle du måske overveje en duet! En karaoke aften er en oplagt aktivitet til en god aften ude med vennerne, kollegerne – eller måske endda en date, som du gerne vil imponere. Grib mikrofonerne sammen til en uforglemmelig aften fyldt med sjov, grin og hygge. I vælger helt selv, hvilken musik I vil underholde med. Der er alt fra gamle klassikere til nyere hits. Hvem er mon bedst til at følge med i sangteksterne?

 

Smid hæmningerne – det er sundt

Måske du foretrækker at sidde som publikum, for måske du er lidt for genert til at træde op på scenen? Det er også helt okay – MEN; vi håber alligevel, at du vil overveje at tage del i løjerne. Hos os er stemningen løs og ingen vil dømme dig på din sangstemme – snarere dit mod til at træde frem. Sang er sundt, sang er godt for sjælen, sang er godt mod stress og sang er sjovt – så kom og syng med os!