Pool Frederikshavn

SPIL POOL MED VENNERNE FRA KUN 100,- PR TIME

Klar på en omgang pool?

Hos FREDnBARNEY’s kan du nyde et hyggeligt spil pool sammen med vennerne, veninderne, kollegaerne – eller hvem du nu ellers vil have nogle sjove timer med.

Vi har to Søren Søgård poolborde du kan booke. Prisen er 70 kr. for en halv time og 100 kr. for en hel time. Vores poolborde er desuden placeret lige ved siden af baren, så der er hurtig servering af friske, kolde drikke til de udmattede poolspillere.

Sæt kampen i gang!

Måske I spiller om en drink, en omgang mad i restaurant Wilma’s, eller måske blot æren? En poolaften er en oplagt mulighed for at få testet hvem der er den ultimative pool-mester i vennegruppen. Det behøver dog ikke at være konkurrence det hele – det kan netop også være en oplagt mulighed for en stille og rolig date night med kæresten.

Pool er for alle. Om du er nybegynder eller øvet. Har du aldrig prøvet spillet før, så kan det virke en smule frustrerende til start – men hæng i! Lige så snart du har fået styr på kø, så er vi sikre på, at du vil nyde spillet.

Hvem vil du udfordre til en pool turnering?

Har du fundet din pool-konkurrent? Så er der bare tilbage at få booket et bord! Vi ses hos FREDnBARNEY på adressen Skippergade 36, 9900 Frederikshavn. 

Lad den bedste spiller vinde!